недеља, 12. јануар 2020.

Изузетна реализација семинара ,,Комуникацијске вештине наставника – тимски рад и међупредметна сарадња" у Смедереву

Друштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ започело је 2020. годину на најлепши начин - својим новим активностима. У сарадњи са Регионалним центром за професионални развој запослених у образовању Смедерево 11. јануара организован је семинар ,,Комуникацијске вештине наставника – тимски рад и међупредметна сарадња", чијој је успешној реализацији, уз велику посећеност чланова нашег стручног друштва и амбијент Центра савршен за стручна окупљања, највише допринела изузетност обуке обогаћена вештим беседничким даром и харизмом предавача мр Милорада Дашића, професора српског језика и књижевности у Деветој гимназији, и Ненада Гугла, младог романописца и професора српског језика и књижевности у Трећој београдској гимназији.


Веома пријатна атмосфера, подстицајна за развијање комуникацијских капацитета наставника и њихових нових методичких компетенција које подстичу тимски рад и међупредметну сарадњу, одлично одабрани примери из праксе и конкретни предлози за интердисциплинарни приступ настави и ваннаставним активностима које јачају тимски дух и развијају осећај припадности групи, а првенствено реализатори, професори Дашић и Гугл, који су прошли тест строге и захтевне публике, наставника Подунавског округа, оправдавши на делу назив семинара и доказавши да су могућности комуникацијски вештог наставника огромне, учинили су да обука буде вреднована од стране учесника највишим оценама и похвалним коментарима.

Занимљиво, вешто обликовано, оплемењено комуникацијским вештинама и хумором реализатора, примењиво у настави, дивно - тако би се укратко могли препричати утисци на завршетку ове обуке. Најбољи параметар успешности јесте одушевљење и задовољство деведесетак наставника српског језика и књижевности, те нам остаје да колегама широм Србије топло препоручимо овај одлични семинар. 
Верујте нам на реч - позовите колеге Милорада Дашића и Ненада Гугла у своје школе, центре за усавршавање и градове и доживите магију врхунског стручног усавршавања!






ФОТОГРАФИЈЕ СА СЕМИНАРА