петак, 16. јануар 2015.

Семинар "Ка савременој настави српског језика и књижевности II" у Смедереву




Семинар Ка савременој настави српског језика и књижевности II


(каталошки број: 656, бодова: 8, компетенције: К1; приоритети: 1)





Подружница Друштва за српски језик и књижевност Србије за Подунавски округ ће 28. фебруара 2015. године, у сарадњи са Друштвом за српски језик и књижевност Србије, организовати семинар Ка савременој настави српског језика и књижевности II  у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево.

Семинар ће бити БЕСПЛАТАН ЗА ЧЛАНОВЕ ПОДРУЖНИЦЕ, а котизација за остале учеснике износи 1.000,00 динара. 
(Котизација се уплаћује на рачун Подружнице: 205-196797-39. Прималац: Подружница Друштва за српски језик и књижевност Србије за Подунавски округ. Сврха уплате: котизација за семинар.)

Пријављивање за семинар

УЧЕСНИЦИ ТРЕБА ДА СЕ ЈАВЕ ОРГАНИЗАТОРИМА, ОДНОСНО ПОДРУЖНИЦИ ДРУШТВА ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ СРБИЈЕ ЗА ПОДУНАВСКИ ОКРУГ НА И-МЕЈЛ  sjpodruznica@gmail.com НАЈКАСНИЈЕ ДО 10. ФЕБРУАРА. 

У ПРИЈАВИ ТРЕБА НАВЕСТИ СЛЕДЕЋЕ ПОДАТКЕ: ИМЕ И ПРЕЗИМЕ НАСТАВНИКА, ЈМБГ, ШКОЛА И МЕСТО.

Информације о садржајима семинара и сатници биће накнадно прослеђени школама у Подунавском округу.

За сада је извесно да ће нам у госте доћи проф. др Александар Милановић, председник Друштва за српски језик и књижевност Србије, вероватно проф. др Рајна Драгићевић, а трећи реализатор семинара биће један од професора са Катедре за српску књижевност са јужнословенским књижевностима Филолошког факултета у Београду (проф. др Бошко Сувајџић или доц. др Славко Петаковић).

ВАЖНО ОБАВЕШТЕЊЕ

Истога дана ће се пре почетка семинара одржати редовна Скупштина Подружнице Друштва за српски језик и књижевност Србије за Подунавски округ на којој ће професори изабрати ново руководство свог струковног удружења, а досадашња Управа Подружнице поднети извештај о свом двогодишњем раду.

ВАЖНА НАПОМЕНА

Молe се колеге да испоштују рок за пријаву, јер су Друштву потребни тачни подаци о броју учесника. Такође, просторни капацитети Регионалног центра омогућавају присуство највише 110 наставника, а предност приликом пријаве имају чланови Подружнице.