понедељак, 10. април 2017.

Резултати за шести разред након приговора

Поштоване колеге,

На следећем линку се налазе резултати Окружног такмичења ученика шестог разреда из српског језика и језичке културе, направљени након поновног прегледа свих тестова.



Након уложеног приговора ОШ "Свети Сава" у Смедереву школи-домаћину и Подружници Подунавског округа урађен је поновни преглед свих тестова за шести разред и уочена је велика грешка - Комисија за дешифровање тестова, у саставу Соња Которчевић и Ивана Бацкић, погрешила је приликом уноса података о ученицима у табелу, па је код Марије Поповић, ученице ОШ "Свети Сава" у Смедереву уписано 11 бодова уместо освојених 17 бодова (друго место), а код Катарине Глишић, ученице ОШ "Иво Андрић" у Радинцу уписано је 17 уместо освојених 11 бодова.

У име ОШ "Димитрије Давидовић", школе-домаћина и у име Подружнице упућујем искрено извињење због пропуста који је направљен. Нажалост, уз сав уложен труд и залагање колега из школе-домаћина и комисија Подружнице, понеки наставник увек начини пропуст, али срећом грешке увек могу да се исправе, што је и овог пута учињено.

С поштовањем,
Миљана Кравић,
председник Подружнице
Друштва за српски језик
и књижевност Србије
за Подунавски округ