субота, 11. мај 2019.

Резултати Републичког такмичења из књижевности (основне школе)

Овде можете преузети резултате 7. Републичког такмичења ученика основних школа из књижевности (Књижевна олимпијада), одржаног 11. маја 2019. године у Карловачкој гимназији у Сремским Карловцима.


Основци Смедерева и Смедеревске Паланке са својим наставницима



Основци Смедерева, Смедеревске Паланке и Велике Плане били су достојни представници свог Подунавског округа и део републичке основношколске елите.










ПОСТИГНУЋА УЧЕНИКА ОСНОВНИХ ШКОЛА ПОДУНАВСКОГ ОКРУГА НА 7. РЕПУБЛИЧКОЈ КЊИЖЕВНОЈ ОЛИМПИЈАДИ


Од срца упућујемо најискреније честитке Вуку Паунићу, ученику осмог разреда ОШ ,,Вук Караџић" у Смедеревској Паланци, који је освојио ПРВО МЕСТО (20 бодова), а јавно похваљујемо и његовог ментора, наставницу Наду Вулићевић.

Вук Паунић, ученик ОШ ,,Вук Караџић" у Смедеревској Паланци, са својом наставницом Надом Вулићевић и представницима Друштва за српски језик и књижевност Србије - проф. др Зоном Мркаљ, председницом Друштва, и проф. др Бошком Сувајџићем, оснивачима такмичења Књижевна олимпијада

Такође, похваљујемо све остале учеснике, наше драге ученике и њихове наставнике који су уложили много рада, залагања и љубави у такмичарске припреме и успели да се пласирају на републички ранг такмичења.

Смедеревци код Бранковог споменика

Победник 7. Књижевне олимпијаде