понедељак, 25. јануар 2021.

Резултати 8. Светосавског литерарног конкурса

Овде можете преузети резултате 8. Светосавског литерарног конкурса који је прошлог месеца расписало наше стручно друштво са Народном библиотеком Смедерево.

РЕЗУЛТАТИ 8. СВЕТОСАВСКОГ ЛИТЕРАРНОГ КОНКУРСА НАРОДНЕ БИБЛИОТЕКЕ СМЕДЕРЕВО И ДРУШТВА ПОДУНАВСКОГ ОКРУГА

Организатори конкурса са радошћу и поносом честитају награђенима и јавно похваљују све учеснике који су се, упркос изузетно тешким околностима под којима се у дужем периоду одвија настава и свакодневица, радо одазвали јавном позиву Библиотеке и Друштва, те својим литерарним стваралаштвом допринели неговању светосавља у српским школама. И у овим тешким условима живљења, услед свеопштег клонућа, на конкурс је пристигло чак 85 ученичких радова - БРАВО за ученике Подунавског округа и њихове менторе, учитеље и наставнике!

Због немогућности групних окупљања ове године, нажалост, НЕЋЕ БИТИ СВЕЧАНЕ ДОДЕЛЕ НАГРАДА.

Награђени ученици могу своје дипломе и књиге преузети на Дечјем одељењу Народне библиотеке Смедерево у периоду од 27. јануара (од 14.00 часова) до петка (радно време Библиотеке је до 19.30).

Награде ће ученицима основних и средњих школа са територије Смедеревске Паланке и Велике Плане, уколико нису у могућности да дођу у Народну библиотеку Смедерево, бити послате поштом током наредне недеље.