субота, 6. април 2024.

Резултати Окружног такмичења из српског језика и језичке културе - средње школе

Овде можете преузети коначне резултате Окружног такмичења ученика средњих школа из српског језика и језичке културе одржаног 6. 4. 2024. године.

РЕЗУЛТАТИ ОКРУЖНОГ ТАКМИЧЕЊА ИЗ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И ЈЕЗИЧКЕ КУЛТУРЕ - ПОДУНАВСКИ ОКРУГ, СРЕДЊЕ ШКОЛЕ, 6. 4. 2024.

Подсећамо вас да, према Правилнику о такмичењима Друштва за српски језик и књижевност Србије, Републичка комисија на основу увида у тестове врши коначан избор ученика – учесника из сваког разреда и позива их на Републичко такмичење (приликом ревизије може доћи до измена у броју бодова код неких ученика). Ученици са 18 и више бодова имају пласман на републички ниво такмичења, а уколико након републичке ревизије буде донета одлука о спуштању прага за неки од разреда, бићете о томе благовремено обавештени.

Честитамо од срца свим награђеним средњошколцима и похваљујемо све учеснике.

Као суорганизатори овог такмичења захваљујемо се на изузетној сарадњи и гостопримству директору Гимназије у Смедереву, као и свим професорима који су допринели доброј реализацији такмичења својим радом у комисијама за прегледање и ревизију тестова.

Подсећамо вас да ће се Републичко такмичење ученика средњих школа из српског језика и језичке културе одржати у недељу, 26. маја 2024. године у Тршићу.