субота, 9. април 2016.

Резултати Окружног такмичења ученика средњих школа из књижевности (Књижевна олимпијада)

Овде можете преузети резултате Окружног такмичења ученика средњих школа из књижевности (Књижевна олимпијада), одржаног 9. априла 2016. године у Техничкој школи у Смедереву.



Средњошколци Подунавског округа били су на данашњем такмичењу веома успешни. Похваљујемо све учеснике, а од срца честитамо награђеним ученицима и њиховим професорима, посебно средњошколцима који ће наш округ представљати 15. маја на Републичком такмичењу у Сремским Карловцима.

Захваљујемо се на гостопримству Техничкој школи у Смедереву која је први пут ове школске године била домаћин наших такмичења. Особље школе, колеге и посебно директор Симо Ђорђијевски одушевили су нас својом срдачношћу и професионалношћу, па се надамо да ће се добра сарадња Подружнице и Техничке школе наставити и наредних година.

Похваљујемо састављаче тестова (питања су била одлична), дежурне у Друштву који су љубазно одговарали на све наше позиве у току данашњег такмичења, као и све остале колеге, чланове тима задуженог за "Књижевну олимпијаду". емотикон smile