среда, 15. новембар 2017.

Семинар Друштва за српски језик и књижевност Србије у Смедереву

Ка савременој настави српског језика и књижевности II

Каталошки број: 704 Kомпетенција: К1
Трајање: 1 дан (8 бодова) Приоритети: 2  
Смедерево, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању 
23. децембар 2017. године, 10.00 часова

Поштоване колеге,

Подружница Друштва за српски језик и књижевност Србије за Подунавски округ ће у суботу, 23. децембра 2017. године, у сарадњи са Друштвом за српски језик и књижевност Србије и Регионалним центром за професионални развој запослених у образовању Смедерево, организовати семинар Ка савременој настави српског језика и књижевности II (каталошки број: 704, бодова: 8, компетенције: К1; приоритети: 2).
Реализатори семинара су еминентни професори са Катедре за српску књижевност са јужнословенским књижевностима и Катедре за српски језик са јужнословенским језицима Филолошког факултета Универзитета у Београду. 
За сада је извесно да ће нам у госте доћи проф. др Зона Мркаљ, председница Друштва за српски језик и књижевност Србије, а очекују се потврде још два-три предавача.
Пријављивање за семинар

Заинтересовани наставници треба да се пријаве путем електронске поште Подружнице sjpodruznica@gmail.com наводећи име и презиме, ЈМБГ, школу и град (дакле, не пријављују се Регионалном центру Смедерево, него искључиво Подружници на наведени начин).

Котизација: 500,00 динара (за чланове Подружнице)
1.200,00 динара (за остале наставнике)
РОК ЗА ПРИЈАВУ ПУТЕМ ИМЕЈЛА: 5. ДЕЦЕМБАР 2017.
РОК ЗА УПЛАТУ КОТИЗАЦИЈЕ: 15. ДЕЦЕМБАР.
Рачун Подружнице: 205-196797-39
Сврха уплате: Котизација за семинар 
Прималац: Подружница Друштва за српски језик и књижевност Србије за Подунавски округ

Важне напомене

- Молимо вас да испоштујете рок за пријаву на семинар и уплату котизације како бисмо могли на време да пошаљемо податке о броју пријављених полазника реализаторима семинара. ЈЕДИНО УПЛАТОМ КОТИЗАЦИЈЕ ДО ПРЕДВИЂЕНОГ РОКА ГАРАНТУЈЕТЕ СВОЈЕ ПРИСУСТВО НА СЕМИНАРУ!
- ПОЖУРИТЕ СА ПРИЈАВОМ! БРОЈ МЕСТА ЈЕ ОГРАНИЧЕН! 
- Информације о садржајима семинара и сатници биће вам накнадно прослеђене.

Важно обавештење

Истога дана ће се пре почетка семинара одржати Скупштина Подружнице Друштва за српски језик и књижевност Србије за Подунавски округ на којој ће се гласати о Статуту и пререгистрацији нашег стручног друштва, бираће се ново руководство, а досадашња Управа Подружнице поднеће извештај о двогодишњем раду.