субота, 6. април 2019.

Резултати Окружног такмичења ученика основних школа из српског језика и језичке културе (Подунавски округ)

Овде можете преузети резултате Окружног такмичења ученика основних школа Подунавског округа из српског језика и језичке културе:




СЈ, ОСМИ РАЗРЕД, ОКРУЖНИ НИВО - РЕЗУЛТАТИ (ПОДУНАВСКИ ОКРУГ)

Друштво за српски језик и књижевност Србије је након завршетка такмичења донело одлуку о новом начину рангирања награда у петом разреду (1. место - 20, 19 и 18 бодова; 2. место - 17 и 16 бодова; 3. место - 15 и 14 бодова).


Такмичење је у нашем округу протекло у најбољем реду захваљујући одличној организацији и залагању свих наставника и чланова тима организатора.

Захваљујемо се од срца на срдачности, професионалности и ажурности Драгану Петковићу, директору ОШ ,,Димитрије Давидовић" у Смедереву, школе која је годинама традционално перфектан домаћин свих такмичења Друштва за српски језик и књижевност Србије када је реч о основним школама. Посебну захвалност дугујемо и сараднику-библиотекару Марији Младеновић, као и свим осталим радницима школе-домаћина и свим члановима стручних комисија који су се потрудили да још једном тимским радом и ефикасношћу померимо границе када је реч о организацији такмичења.