среда, 4. децембар 2019.

61. ТРАДИЦИОНАЛНИ РЕПУБЛИЧКИ ЗИМСКИ СЕМИНАР ЗА НАСТАВНИКЕ И ПРОФЕСОРЕ СРПСКОГ ЈЕЗИКА И КЊИЖЕВНОСТИ

Семинар ће се одржати од 7. до 9. фебруара 2020. године (петак, субота и недеља) на Филолошком факултету Универзитета у Београду.

Котизација за Семинар је 5.500,00 динара и треба је уплатити на рачун Друштва: 205-23421-53. На дан почетка семинара је неопходно са собом понети примерак уплатнице или извода са рачуна.

Уколико правно лице плаћа котизацију за учеснике семинара, предрачун од Друштва може добити попуњавањем формулара који се налази ОВДЕ
Сваки учесник је дужан да учешће на Семинару пријави Друштву због евиденције и припреме котизацијског пакета и благовремене израде уверења о похађаном Семинару.

Издавање предрачуна и/или плаћање семинара не значи аутоматско пријављивање за учешће на семинару.

Најлепше вас молимо да се пријавите попуњавањем формулара који се налази на линку ПРИЈАВА ЗА РЗС.

Наставници се могу пријављивати до 5. фебруара 2020. године.

Организатори Семинара су традиционално, поред Друштва за српски језик и књижевност Србије, Министарство просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и Филолошки факултет Универзитета у Београду.
Семинар ће радити пре подне у Пленуму (САЛА ХЕРОЈА), а после подне у секцијама (радионицама). Биће уприличени и адекватни културни садржаји. Наставници ће бити упознати са свим облицима такмичења у школској 2019/20. и свим планираним активностима Друштва за 2020. годину. Биће организован Округли сто о актуелним питањима школства и образовања.

Почетак рада семинара (свечано отварање) је 7. фебруара 2020. године у 9.30 сати.