уторак, 12. мај 2020.

Телевизијско гостовање организатора литерарног конкурса ,,Хероји нашег доба"

Поводом проглашења победника на литерарном конкурсу ,,Хероји нашег доба" и обележавања Међународног дана медицинских сестара 12. маја организатори су били гости ,,КЦН ТВ Студио исток Смедерево".

У пријатној атмосфери Марина Лазовић, директорка Народне библиотеке Смедерево, Наташа Рашковић, професор српског језика у МФШ ,,Света Петка" у Смедереву, и Миљана Кравић, председник Друштва за српски језик и књижевност за Подунавски округ, разговарале су са новинаром Зораном Јовшићем о циљевима и успешној реализацији литерарног конкурса, мотивацији ученика, наградама и другим темама, посебно истичући да здравствени, али и просветни радници треба да генерацијама младих буду, својим ентузијазмом, залагањем и љубављу према професији, узор и светли примери истинских вредности.

Такође, приликом гостовања прочитане су песме Нађе Филиповић, ученице другог разреда ОШ ,,Бранко Радичевић" у Смедереву, награђене првом наградом у категорији ученика од првог до четвртог разреда, и Милене Менчанин, ученице петог разреда ОШ ,,Доситеј Обрадовић" у Смедереву, награђене првом наградом у категорији ученика од петог до осмог разреда.

Захваљујемо се од срца сарадницима ,,КЦН ТВ Студио исток Смедерево", као и другим представницима медија на подршци и сарадњи!