понедељак, 7. јун 2021.

СНАГОМ ЗНАЊА ДО ЗВЕЗДА И БЕСКРАЈА - најава свечаног скупа поводом завршетка такмичарског циклуса

 СНАГОМ ЗНАЊА ДО ЗВЕЗДА И БЕСКРАЈА

Петак, 11. јун 2021. године, 18.00 часова

Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево

Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ организоваће у петак, 11. јуна 2021. године, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево традиционални свечани скуп поводом завршетка такмичарског циклуса.

Том приликом Друштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ наградиће дипломама и вредним књигама ученике основних и средњих школа (ученике осмог, трећег и четвртог разреда) који су освојили прво, друго или треће место на окружном нивоу такмичења из књижевности (Књижевна олимпијада) и на окружном нивоу такмичења из српског језика и језичке културе. 

Такође, биће награђени и наставници који су ученике вредно припремали за такмичења учећи их да воле књижевност и да негују српски језик, правопис и језичку културу.

Наше струковно удружење жели да и ове године афирмише најквалитетније резултате у настави српског језика и књижевности и да јавно похвали знање, рад, залагање и ентузијазам које су ученици и наставници Подунавског округа исказали на такмичењима Друштва за српски језик и књижевност Србије школске 2020/2021. године упркос изузетно тешким околностима у којима су се реализовале настава и такмичарске припреме.

Добро дошли на скуп верних чувара српског језика и књижевности!Програм скупа 

Снагом знања до звезда и бескраја


18.00─18.15                   

Поздравна реч домаћина(Миљана Кравић, председник Друштва за српски језик и књижевност за Подунавски округ)

18.15─18.45

Додела награда најуспешнијим ученицима и наставницима

18.45─19.15

Фотографисање учесника скупа, освежење