четвртак, 3. април 2014.

Коначни спискови пласираних ученика основних школа на Републичко такмичење из књижевности (и резултати Окружног такмичења из књижевности након ревизије тестова)

Ево коначних спискова пласираних ученика основних школа на Републичко такмичење из књижевности, односно коначних резултата Окружног такмичења из књижевности за ученике основних школа (Књижевна олимпијада).

Након што је Републичка комисија Друштва за српски језик и књижевност Србије поново прегледала тестове, код појединих ученика дошло је до промене у броју бодова, а самим тим и у освојеном месту на окружном рангу такмичења.

У прилогу се налазе табеле у којима су подаци о оним ученицима у чијим је тестовима урађена ревизија. Болдираним текстом приказани су подаци о ученицима који су остварили пласман на републички ранг такмичења.

Седми разред - резултати након ревизије тестова

Осми разред - резултат након ревизије тестова

Подсећамо вас да је праг пролазности спуштен на 17 бодова за ученике седмог разреда, док је за ученике осмог разреда остао непромењен (18 бодова).

Републичко такмичење из књижевности за ученике основних школа одржаће се 10. маја 2014. године у Карловачкој гимназији са почетком у 10 часова.

Честитамо свим ученицима који ће представљати Подунавски округ у Сремским Карловцима, као и њиховим наставницима који су их вредно и са успехом припремали за такмичења.