недеља, 6. април 2014.

Резултати Окружног такмичења из српског језика и језичке културе (основне школе)

Овде можете погледати резултате ученика основних школа Подунавског округа на Окружном такмичењу из српског језика и језичке културе.
Подсећам вас да је према Правилнику о такмичењима Друштва за српски језик и књижевност Србије за пласман на Републичко такмичење потребно 90% од могућих поена (18 освојених поена). Одлуку о евентуалном спуштању прага пролазности доноси Управа Друштва након што Републичка комисија заврши ревизију тестова и анализу пристиглих података са терена.

Републичко такмичење одржаће се 24. маја 2014. године у Тршићу.

Свим колегама чији су ученици учествовали на такмичењу, које су прегледале тестове или дале свој допринос организацији такмичења, захваљујем се на доброј сарадњи и показаној професионалности. У име Подружнице Подунавског округа честитам онима чији су ученици данас остварили значајне резултате, а другима желим много успеха и среће у наредним циклусима такмичења.

Треба истаћи да посебну захвалност Подружница Подунавског округа дугује Снежани Ђурић, директорки ОШ "Димитрије Давидовић" у Смедереву, као и њеним сарадницама, због велике професионалности, ажурности у раду, показаног гостопримства и љубазности. Са таквим сарадницима лако је организовати и реализовати свако такмичење!