недеља, 22. фебруар 2015.

Књижевна олимпијада, општински/градски ранг такмичења за ученике основних школа (резултати)

Овде можете преузети резултате Општинског/градског такмичења из књижевности (Књижевна олимпијада) за ученике основних школа Подунавског округа:

Седми разред, Подунавски округ (збирни резултати)

Осми разред, Подунавски округ (збирни резултати)

У трима општинама Подунавског округа (Смедерево, Смедеревска Паланка и Велика Плана) данашње такмичење је протекло у најбољем реду. У такмичарским питањима није било недоумица. 
Захваљујемо се састављачима тестова, као и колегама из Управе Друштва који су задужени за организацију и спровођење Књижевне олимпијаде. Посебна похвала за једну новину - уколико се у току прегледања тестова закључи да има недоумица у неким питањима или у решењима, па се колеге из појединих градова Друштву јаве са одређеним сугестијама, Друштво одмах контактира са представницима подружница јављајући да је дошло до промена. Тиме се изједначавају критеријуми вредновања тестова у свим градовима Србије и поштује се принцип равноправности за све ученике.

Подсећамо да ће се Окружно такмичење из књижевности за ученике основних школа одржати 21. марта 2015. године.
Желимо много среће и успеха нашим основцима у следећем рангу такмичења, као и нашим средњошколцима који ће се такмичити следеће недеље.