петак, 15. новембар 2019.

Семинар ,,Комуникацијске вештине наставника – тимски рад и међупредметна сарадња"




Друштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ у сарадњи са Регионалним центром за професионални развој запослених у образовању Смедерево, организоваће у суботу, 11. јануара 2020. године семинар Комуникацијске вештине наставника – тимски рад и међупредметна сарадња (катал. број: 1151; компетенције: К4; приоритети: П3).

Организатор семинара је Девета београдска гимназија ,,Михајло Петровић Алас", а реализатори семинара у Смедереву биће мр Милорад Дашић и мср Ненад Гугл.

Семинар ће бити ЗАТВОРЕНОГ ОБЛИКА И БЕСПЛАТАН (ИСКЉУЧИВО ЗА ЧЛАНОВЕ ДРУШТВА ЗА СРПСКИ ЈЕЗИК И КЊИЖЕВНОСТ ЗА ПОДУНАВСКИ ОКРУГ). 

Пријављивање за семинар

Наставници треба да се пријаве за семинар свом стручном друштву на имејл drustvosjpodunavskiokrug@gmail.com НАЈКАСНИЈЕ ДО НЕДЕЉЕ, 15. ДЕЦЕМБРА.
У пријави треба навести следеће податке: име и презиме наставника, школа и место (ЈМБГ свих чланова већ имамо).Информације о садржајима семинара и сатници наставницима ће бити биће накнадно прослеђене.


ВАЖНА НАПОМЕНА

Молимо чланове свог струковног удружења да испоштују рок за пријаву. ПРИЈАВЕ ПРИСТИГЛЕ НАКОН НАВЕДЕНОГ РОКА НЕЋЕ БИТИ ПРИХВАЋЕНЕ.

Такође, будући да је пријава за семинар много раније од његове реализације, молимо колеге да пре пријављивања добро процене своје обавезе на дан семинара како не би касније било отказивања учешћа. Хвала вам на разумевању!

Позив за семинар